Banja “Nëna Naile” është vendi më i mirë për shërimin, rehabilitimin dhe relaksimin tuaj

Banja në Kllokot “Nëna Naile” gjithmonë në shërbim të pacientëve respektivisht klientëve

Tashmë shton edhe më tej kujdesin për shëndetin tuaj duke u’a mundësuar pagesën edhe me TEB Starcard deri ne 12 muaj pa kamat.

“TEK NE DO TË GJENI NGROHTËSI NË KATËR STINËT E VITIT” BANJA “NËNA NAILE”

 • Nena Naile

  Uji Termal Tradicional

  Qendra për Mjekësi Fizikale dhe Rehabilitim “Nëna Naile” Banja në Kllokot është e pasur me ujë të pashterrshëm termomineral.

 • Nena Naile

  Terapitë Profilaktike

  Në hulumtimet e kohëve të fundit potencohet gjithnjë e më tepër rëndësia dhe roli preventiv i banjave në përgjithësi, e kjo padyshim përfshin edhe Banjën “Nëna Naile” në Kllokot.

 • Nena Naile

  Terapitë Fizikale

  Përveç terapive natyrale me ujë termomineral dhe peloidë, Qendra për Mjekësi Fizikale dhe Rehabilitim “Nëna Naile” ofron edhe terapitë më të sofistikuara shëruese dhe rehabilituese...

 • Nena Naile

  Masazhë

  Në kuadër të kompleksit QMFR Nëna Naile përveq terapive të njohura fizikale ju ofrojmë edhe Masazhën.

 • Nena Naile

  Sauna Turmaline

  Në kuadër të kompleksit QMFR Nëna Naile përveq terapive të njohura fizikale punon edhe Sauna Turmaline dhe Lampa me Spektër të Frekuencave të cilat bëjnë të mundshme trajtimin...

 • Nena Naile

  Lampa me Spektër të Frekuencave

  Përdorimi i aparaturës së përparuar të Spektrit të frekuencës, është një mënyrë e mirë për të shëruar dhimbjet e qafës, shpatullave, belit dhe këmbëve,si dhe tendosjet e muskujve...

Terapitë / SPA

team

Hoteli

team

Restaurant / Bar

team